Benvinguts a la web de Construccions Guzman, amb més de 30 anys d'experiència al món de la construcció. Som una empresa amb un gran recorregut i especialitzada en aquest sector. Ens dediquem a tot tipus de feines: rehabilitacions, obra nova, industrials, residencials, etc.
Oferint des del primer moment un servei seriós i professional amb un mètode de treball planificat. Si es precisa, ens fem càrrecs des de l'inici de l'assessorament tècnic de l'obra, arquitecte, aparellador, fins als retocs finals. Perquè no s'hagi de preocupar de res.
Gràcies al gran grup de professionals amb els quals treballem perfectament qualificats per atendre les necessites de cada client.
L'empresa fou fundada l'any 1986 fins al dia d'avui, i gràcies als nostres clients satisfets que han set la nostra millor publicitat.

Edificacions d'obra nova: Xalets per particulars cuidats al mínim detall amb acabats de primera qualitat.
Estructures de formigó. Enderrocs manuals de difícil accés, rehabilitacions dificultoses i tot tipus de feines de paleta.
Reformes integrals, Bany, cuines, terrasses, teulades, terres... Ens encarreguem de tot el que sigui necessari: electricista, llauner, sanitaris...
Cuidem l'ordre i la neteja, fent seguiment i control de l'obra.
També ens dediquem a la promoció d'habitatges i tot el que implica oferint els millors serveis, la nostra filosofia és comprendre al client les seves necessitats i donar-l'hi el millor servei.

El nostre telèfon es: 636 61 11 59